Blog



Vliegengordijnen


De zomer is begonnen! En dat merken we! De zon heeft zich al een aantal keren flink laten zien, de temperaturen zijn al meerdere keren boven de 25 graden uitgekomen en de terrasjes zitten al regelmatig bomvol met mensen die van een lekker drankje in het zonnetje genieten! Helaas heeft dit alles ook een negatieve kant, de vliegen en muggen weten ons namelijk ook weer te vinden. Ze komen via alle mogelijke openingen je woning binnen en kunnen je uren lastigvallen met hun gezoem, of nog erger, door je te prikken! En daar houd je hele vervelende, jeukende bulten aan over. Om dit probleem tegen te gaan bestaan er vliegengordijnen. Deze vliegengordijnen zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten en je vindt ze allemaal in de speciale Vliegengordijnkopen.nl webshop! Voor lamellen gordijnen, draadjesgordijnen, bamboe gordijnen, kralen, hulzen of een ander soort gordijn? Je vindt ze allemaal in deze winkel. Ze hebben trouwens ook een showroom in Zutphen waar ze de gordijnen hebben hangen, ik weet niet of ze er allemaal hangen, maar een groot deel wel. Ik heb zelf het lamellengordijn en ik merk het verschil meteen! Ik heb het gordijn vorige week opgehangen, vervolgens twee dagen nog last gehad van de vliegen en muggen die nog binnen waren, deze heb ik allemaal verwijderd en inmiddels is mijn huis heerlijk vlieg- en mug vrij! Ik ben onwijs blij met het vliegengordijn en raad het daarom aan iedereen aan! Een vliegengordijn = een zomer zonder muggenbulten!

Luiertas

Ben je onlangs moeder geworden? Of ben je nog in verwachting? Dan zal je leven totaal veranderen. Er zijn een heleboel dingen waar je aan moet denken wanneer je een baby krijgt, natuurlijk moet er een kamer omgetoverd worden tot babykamer, waar je kleine wondertje heerlijk kan slapen in een mooie kamer. Je moet dus denken aan een baby bedje, een kast voor alle kleertjes, luiers en verzorgingsartikelen en wellicht wil je de kamer leuk versieren met een leuk behang aan de wand of een leuk kleurtje. Naast al deze dingen (en nog veel meer) moet je ook een luiertas niet vergeten. Ga je namelijk op stap met je kleintje? Dan moet er heel wat meer mee dan wanneer je zonder je kleintje op stap ging! Denk bijvoorbeeld aan luiers, schone kleren, eten, drinken, slabbetjes, andere doekjes en ga zo maar door! Dit past waarschijnlijk niet meer in je handtas!? Speciaal hiervoor zijn luiertassen ontworpen. Dit zijn stevige tassen die veel ruimte bieden voor al jouw baby spulletjes. De tassen hebben vaak meerdere vakjes waar je de spullen netjes in kunt organiseren. Zo'n luiertas, ook wel verzorgingstas of babytas, is in veel soorten en maten verkrijgbaar. Je kunt een kleur kiezen wat bij het geslacht van je baby past, je kunt echter ook een neutrale kleur kiezen zoals wit, zwart of beige. Op het internet vind je de speciale Luiertaswebshop.nl waar je héél veel leuke luiertassen vind voor lage prijzen!

Waterpijp in de tuin

Je hebt er vast wel eens van gehoord, een waterpijp. Het is zoals de naam het al zegt, een pijp met water waar je smaaktabak mee rookt. Een heerlijke rooksensatie met een lekker smaakje. Een waterpijp is verkrijgbaar in heel veel soorten en maten, met één slang, of soms met wel vijf slangen! Je hebt ze van 15 cm hoog, maar ook dat kan oplopen tot wel 250 cm hoog! Het aanbod in waterpijpen varieert dus behoorlijk. Op de webshop Shishahut.nl vind je al deze waterpijpen. Ik heb meerdere waterpijpen besteld bij deze webshop en ben over allen zeer tevreden, je merkt wel wat verschil in diverse merken, zo rookt de ene waterpijp wat zwaarder dan de ander. Ik heb onder anderen een Khalil Mamoon waterpijp besteld en deze rookt niet alleen heerlijk, deze is ook nog eens een erg mooie decoratie voor mijn terras in mijn tuin.

Waterpijp hoef je niet alleen te roken, er zijn namelijk ook waterpijpen die je met zijn tweeën, drieën of in sommige gevallen wel met zijn vieren of vijfen kunt roken! Er zitten dan zoveel slangen aan dat je niet met één slang hoeft te delen. Ideaal voor feestjes!


Raamstickers

Bij Raamstickers-maken.nl heb je de mogelijkheid je eigen raamstickers te ontwerpen. Dit is een webshop met een editor waarin heel veel mogelijk is. Je kunt zelf het gewenste folie kiezen zoals transparant, gezandstraald en 'gewoon' wit folie. Daarna heb je de keuze in uitvoering, je kunt kiezen voor printen, snijden, printen en snijden of uitsnijden. Omdat dit voor sommigen wat ingewikkeld is wordt er een duidelijk voorbeeld gegeven bij elke uitvoering. In de afbeelding hierboven is gekozen voor gezandstraald folie en voor de uitvoering 'uitsnijden'.

Raamsticker ontwerpen
De raamsticker kan je helemaal zelf ontwerpen, met letters, foto's en cliparts. Het ontwerpen doe je in de gebruiksvriendelijke editor. Daar kun je de sticker helemaal zo maken als je het zelf wenst te ontvangen. Je kunt de afmetingen zelf invullen.


Aankleedkussens

Baby geboren? Dat zal een hoop veranderen in je leven, zo moeten er een heleboel spullen aangeschaft worden. Een wiegje, extra kasten, luiers en een luiertas, dat zijn belangrijke dingen, maar heb je ook wel aan een aankleedkussen gedacht?
Een aankleedkussen is een kussen waarop je je baby kunt aankleden. Ook kun je je baby verschonen op een aankleedkussen. De kussens zijn zacht en het is daardoor comfortabel voor je kleine baby. De aankleedkussens van Kitsch kitchen zijn gemaakt van Mexicaans tafelzeil. Dit is erg handig want dit is heel eenvoudig schoon te maken. Heb je iets geknoeit op het aankleedkussen? Geen probleem, met een vochtig doekje heb je het zo weer schoon!

De aankleedkussens van Kitsch Kitchen zijn vrolijk gekleurd en bevatten leuke prints. Is je baby een jongentje? Dan zijn de blauwe, witte en groene aankleedkussens wellicht leuk en zullen ze vast leuk bij de babykamer passen. Heb je een dochtertje? Dan zijn de roze, witte, oranje en rode kussens heel leuk.


Muurstickers met tekst

je hebt het vast wel eens ergens gezien, een muursticker met tekst, dat is ook niet heel gek, want het wordt steeds populairder! je ziet het op steeds meer plekken. Mooie teksten zijn erg hip tegenwoordig, het gaat dan vooral om uitspraken van bekendheden of andere mooie spreuken over het leven en liefde, maar ook prachtige slaapkamer muurstickers zijn steeds populaire, de simpele tekst: Sweet Dreams in een prachtig lettertype boven je bed, dat is een leuke decoratie van je slaapkamermuur. Bij Muurstickers-webshop.nl, een nieuwe webshop met een ruim assortiment aan muurstickers kwam ik deze leuke muurstickers met tekst tegen. Het leuke aan deze website is dat je hier ook kunt kiezen om de tekststicker in een andere kleur dan zwart of wit te laten printen. Zo kun je een kleur kiezen die bij jouw interieur past. Er staan kleuren in het keuzemenu echter stond de kleur die ik graag wou er niet tussen. Ik heb even een e-mail gestuurd en ik kreeg binnen een half uur al een reactie. Ik heb de kleurcode doorgegeven en de sticker kon speciaal voor mij gemaakt worden in die kleur! Binnen 2 dagen ontvangen, gelijk aangebracht en ik ben heel erg tevreden met het resultaat! Het is een mooie website met heel veel keuze, maar doordat het netjes is onderverdeelt was alles overzichtelijk en kon ik makkelijk vinden wat ik wilde.


Kan je deur wel een opknap beurt gebruiken? Een deursticker is een perfecte oplossing voor het decoreren van je deur. Je kunt het op je slaapkamer en op je woonkamerdeur aanbrengen, maar ook op de schuurdeur, de deuren van de kinderkamers of andere deuren aanbrengen, zolang de deur maar glad, vlak en vetvrij is!

Bij Deurstickers-webshop vind je een uitgebreid assortiment aan deurstickers, verdeeld in heel veel categorieën. Hierdoor blijft het overzichtelijk en kun je op fijne wijze jouw deursticker online bestellen. Van deurstickers met dieren of prachtige natuurplaatjes, tot deurstickers met afbeeldingen van prachtige wereldsteden of deurstickers met leuke printjes. Je vindt er werkelijk alles! De kans is dus groot dat er voor jou ook een leuke deursticker te vinden is. Het leuke bij Deurstickers-webshop is dat je zelf de afmetingen van je deursticker kunt kiezen. Voor zowel de breedte als de lengte kun je in het keuzemenu aangeven welke je wilt. De deursticker wordt precies in die maten gemaakt. Het is beter om de deurposter iets groter te bestellen dan je deur is, want dan weet je zeker dat je voldoende hebt om je hele deur te beplakken, mocht het bijvoorbeeld iets scheef gaan met aanbrengen dan heb je nog steeds voldoende. Overgebleven randjes kun je gemakkelijk wegsnijden met een stanleymes.

Deurstickers zijn een prachtige decoratie van je woning. Het is leuk om een deurposter uit te kiezen die leuk bij jouw interieur past, door bijvoorbeeld de kleuren overeen te laten komen.

Een deursticker bestel je eenvoudig en voordelig online bij www.deurstickers-webshop.nl


Thermoskannen

Hete koffie? Koud water? Het kan allemaal in een thermoskan! Bij Presentsathome.nl vind je heel veel leuke thermoskannen. De thermoskannen zijn geschikt voor het warm houden van dranken, of juist voor het koud houden van koele drankjes. Zo is een thermoskan zowel 's winters als 's zomers een echte keuken must-have! Maar niet alleen voor het warm of koud houden van je drankjes is een thermoskan goed. Het is ook een ideaal artikel wanneer je visite hebt. Je kunt een thermoskan namelijk vullen en het blijft meerdere uren warm/koud. Is het gezellig met je bezoek? Dan wil je natuurlijk niet iedere keer weer naar de keuken om de kopjes bij te vullen. Neem de thermoskan mee naar de eettafel of salontafel en je schenkt de kopjes bij zonder naar de keuken te hoeven! Je hoeft alleen maar enkele keren de thermoskan te vullen.
Dan heeft een thermoskan nog een leuk pluspunt. De thermoskannen zien er namelijk onwijs hip uit! Je kunt de thermoskan zonder probleem op je aanrecht of tafel laten staan want ze zien er leuk en gezellig uit.


Tuinaccessoires

Zonder brievenbus kun je geen post ontvangen, een brievenbus is dus erg noodzakelijk. Ook al wordt er tegenwoordig erg veel online verzonden, er wordt nog steeds 'normale' post verzonden die je ontvangt in je brievenbus. Een brievenbus heb je niet alleen nodig om post te ontvangen, het is ook een prachtige accessoire voor je tuin. Je hebt brievenbussen in vele soorten en maten. Houd je van strak en modern, dan is een RVS brievenbus wellicht wat voor jou. Houd je toch meer van brocant of klassiek, dan is de kolombrievenbus een prachtige decoratie voor je tuin.

Op brievenbuswebshop.nl vind je een enorm assortiment aan brievenbussen. Grote brievenbussen, kleine brievenbussen, van diverse materialen en in meerdere kleuren.

Bestel je wel eens wat online? Maar ben je niet altijd thuis om het aan te nemen van de bezorger? Een pakketbrievenbus is dé oplossing hiervoor. De pakketbezorger kan je pakketje gemakkelijk bij je bezorgen, zonder dat je thuis hoeft te zijn! Hij of zij kan het pakket in jouw pakketbrievenbus doen en deze sluiten, het deurtje zal daarna niet meer open gaan zonder slot, deze is dus eenmalig te openen zonder sleutel.


Zonwering

Heb je last van die felle zon? Of van de warmte die door de zon in je huis komt? Dan denk je al gauw aan een zonwering. Maar wat is nou een goeie zonwering? Vaak letten we ook op de prijzen, we willen het zo goedkoop mogelijk voor elkaar hebben. De meest voordelig en toch ook zeer goeie oplossing voor het weren van de zon is het zonwerende folie van Plakfoliewebshop.nl! Het zonwerende folie houdt een groot deel van het felle licht tegen en zorgt er voor dat er heel wat minder warmte naar binnen komt. Het blijft lekker koel in huis door dit raamfolie.Verschillende zonwerende raamfolies
Op plakfoliewebshop.nl vind je heel veel zonwerende raamfolies met diverse specificaties. De een laat net wat meer licht door dan de ander, en de kleuren verschillen ook van elkaar. Ook zijn er zelfklevende zonwerende raamfolies en statische zonwerende raamfolies.

Het verschil tussen statisch raamfolie en zelfklevend raamfolie
Het verschil in deze twee soorten raamfolies is de kleeflaag. De zelfklevende raamfolies hechten middels de plaklaag en de statische raamfolies hechten door middel van statische ladingen.

Unilin Pir voor de juiste isolatie.

Voor het juiste isolatie materiaal voor uw dak kun je het beste gebruik maken van Unilin Pir ook wel Utherm roof Pir. Dit isolatie materiaal wordt geproduceerd door UNILIN Insulation. UNILIN Insulation is een bedrijf dat zich richt op isolatieplaten en andere dakelementen. Dit bedrijf is in vergelijking met andere bedrijven zeer innovatief en daardoor heeft het materiaal verschillende voordelen. Namelijk dat de isolatieplaten platter zijn, makkelijker te verwerken en vochtongevoelig.

Met een lambdawaarde geef je aan wat de warmtegeleidingscoëfficiënt is van een materiaal. De lambdawaarde van de Unilin Pir is 0,022 W/mK. Hierdoor kunnen de platen erg plat blijven. Doordat de platen zo slank en licht zijn kan je meer platen vervoeren en makkelijker verwerken. De isolatiewaarde van de PIR isolatieplaten is zeer hoog. Hierdoor heb je ook minder platen nodig voor dezelfde isolatie. Ook kun je makkelijk in het materiaal zagen of snijden. Dit zorgt ervoor dat je erg snel de isolatieplaten kan plaatsen. Het materiaal is stevig genoeg dat je op de isolatieplaten kan staan zonder ze te beschadigen.

Een vochtige omgeving is funest voor isolatieplaten en heeft invloed op de thermische prestaties. Toch zijn de Unilin Pir platen beter bestendig tegen vocht dan andere isolatieplaten. Dit komt omdat Unilin Pir platen ten opzichte van andere isolatieplaten het laagste water absorptieniveau heeft. Als er toch vocht bij komt het materiaal verliest het geen thermisch isolatiewaarde.

Een lekkage is vervelend en niet goed voor je isolatieplaten. Dit kun je voorkomen door bijvoorbeeld van te voren Icopal universal dakbedekking goed te plaatsen of te controleren of je Zink maatwerk goed is aangelegd. Maar met het gebruik van het juiste isolatie materiaal is vervangen niet nodig. Dus mocht je opzoek zijn naar isolatie platen dan zou mijn voorkeur gaan naar Unilin Pir isolatieplaten.

© 2016 Huis en tuin blog. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin